• Friss
GM Hegymászás Bal / Jobb Kéz Felvonó CE / UIAA 8mm-12mm Kötél Felvonó Kelő Készülék Túlélési Arborist Hegymászás, Berendezések

GM Hegymászás Bal / Jobb Kéz Felvonó CE / UIAA 8mm-12mm Kötél Felvonó Kelő Készülék Túlélési Arborist Hegymászás, Berendezések

HUF 8078.00
HUF 8502.30
Áruk
A boltban

Termékleírás Szín : Kék-jobb kezét; Narancs-bal kezével a Kötelet kompatibilitás : 8~12mm / 0.315~0.472 Súly : 240g / 8.47 oz Anyag : Felvonó fő test : Alumínium Fogantyú borító : Gumi Biztonsági zár : Gumi Cam / pivot : Rozsdamentes acél Tanúsítvány(ok) : CE 1019 EN567 UIAA Általános Applictions : Egy kötelet climing Folyamat rögzítse, illetve, megfeszítve asszisztens egy vontatás / kötélzet rendszer GM HEGYMÁSZÁS Kézzel Kezelni, felvonó , Kék, a jobb oldali, Mind a UIAA, illetve CE Minősített, széles körben használják az Egyetlen Kötél Technika Mászni (SRT hegymászás), majd megfeszítve / csalás / vontatás / csiga rendszer. Tömör Gumi Biztonsági zár - Nem több, csúszós! Ahelyett, fém anyag, a biztonsági zár készült tömör gumi lehetővé teszi, hogy bármelyik szereplőt, hogy könnyen manipulálni a cam rendszer a hüvelykujját. Fokozott súrlódás hagyd, hogy van egy cég, irányítás, még a vastag kesztyűt. Ergonomikus Thermo-Öntött Gumi Fogantyú! Mint tudjuk, a jobb tapadás miatt a legmagasabb hatásfok az erő. Az ergonomikus thermo-öntött gumi fogantyú, valamint a tágas belső teret nyújt kiváló komfort szerint a markolat szokás tartani a fárasztó még hosszú ideig egyetlen kötelet mászni. Erős, Rozsdamentes Acél Cam! A funkció cam rozsdamentes acélból készült, hogy egy erős szorítás, még a jeges, vagy nedves állapotban. Miatt anyag nagyszerű ingatlan, cam lehet kezelni a legtöbb helyzetet, illetve szolgáltatás sokáig. Több Karabiner / Heveder Lyukak! Felvonó általában működik, mint egy része rendszer, amely összegyűjti a különböző sebességet, majd engedje őket összekötő. Különböző célokra dönt, hogy a kapcsolat típusát. Vannak 2 lyuk mellékletek, mind a felső, mind az alsó oldalán felvonó, hogy hagyja üzemeltető fel, hogy nagy hasznát.
Hogyan kell folytatni a Kötelet a felvonó
Tartsa a felvonó a nyíl fejjel (vagy ellentétes, hogy a kötél mozgás irányát)
Húzza Biztonsági zár passzív megoldani nyírással, hogy a test.
Telepítse a kötél között készülék test, cam.
Kiadás biztonsági zár, illetve győződjön meg arról, cam erősen harap kötelet.
Hogyan lehet eltávolítani a kötelet a felvonó
Amikor eltávolítja a kötelet a felvonó, ez fontos, meg kell szem előtt tartani, hogy a felvonó kellett volna egy olyan tendencia, hogy felfelé, vagy a nyíl irányába, amíg üzemeltető nyílik, biztonsági zár.
Az akció célja, hogy megvédje a kötelet köpeny a kopás.
Működési Elv
Kamerákat telepített eszköz lehetővé teszi, hogy simán kötél mentén felfelé, vagy a nyíl irányába, de a bilincs kötelet, amikor kihúzta az ellenkező irányba.

Termékjellemzők

Típus:
Fal Berendezések
Márka Név:
G GM
szín:
Kék-jobb kezét; Narancs-bal kéz
Típus:
Jobb Kéz Ascender
Anyag:
Alumínium ötvözet
kezelni rész:
Gumi
Standard Kivitelben:
eloxált
Kötél Méret:
8~12mm
Tömeg:
240g / 8.47oz
Tanúsítvány(ok):
CE 1019 EN567/ UIAA
Alkalmazás:
sziklamászás, fára mászás, vitorlás árboc hegymászás, mentő
Hegymászás:
felvonó hegymászás

Kapcsolódó termékek