• Friss
Vezeték nélküli horgászat falatot riasztó szett 4+1 halászati csalit riasztás jelzés a ponty durva halászati

Vezeték nélküli horgászat falatot riasztó szett 4+1 halászati csalit riasztás jelzés a ponty durva halászati

HUF 3915.00
HUF 5289.30
Áruk
A boltban


Vezeték nélküli horgászat falatot riasztás 1+4
Tartalmaz 1 vevő +4 falatot riasztást cipzáras védelem esetében
Megjegyzés : A külön önálló halászati riasztó-vevő készülék csak a javítás a halászati riasztás beállítása esetén az egyik lesz a hibás.
Ez egy új vezeték nélküli horgászat falatot riasztó szett, ami 1+4 állítsa be a jó cipzáras védelem esetében. A harapás riasztó szükség 1db 9v elem, valamint a vevő igényel 3pcs AAA elem.
Riasztó Adatok - Vízálló, Vezeték nélküli, a működési tartományban több mint 150 méterre -, Könnyű, erős, Robusztus, riasztóval, fantasztikus szerelvények - Automatikusan párosítja a vevő - Minden Riasztás különböző színű LED-ek, amelyek megfelelnek a vevő. ( Piros, Zöld, Sárga, Kék ) - Harapás Jelzés. Egy normális fut a LED kigyullad a Piros. A Dropbacks a LED Zöld színnel világít - Felszerelt egy 20 másodperces reteszt könnyű. így láthatja, hogy pontosan mi az ébresztés be van kapcsolva, ha hiányzik a kezdeti futni. - Minden Riasztások vannak felszerelve, 2,5 mm-es Jack aljzat - nyomógombos vezérléssel 4 x beállítások a Hangszín, a Hangerő, az Érzékenység. - Riasztás fut 1 x 9 V elem(nem tartalmazza). - Alacsony Fogyasztás. - Felszerelt Ipari szabvány szálak - On/off kapcsoló a jobb alsó oldalon minden alarm Vevő Adatok - Fantasztikus kompakt vevő - Piros, Zöld, Sárga, Kék LED. Ezek megegyeznek a LED színek a riasztások - Vízálló, Vezeték nélküli, a működési tartományban több mint 150 méterre - a Vibrációs hívásjelző - Kötet hangszínszabályozó - 20 Második Reteszt Könnyű. ( Világos marad, a vevő 20 másodperc után bármely tevékenység ) - Vevő megköveteli, 3 x AAA elem(nem tartalmazza).

Termékjellemzők

Márka Név:
hirisi
Típus:
Hal Bell/Riasztás
Méret:
4
Anyag:
ABS

Kapcsolódó termékek