• Friss
Kína ősi díszítő amber élethű sárkány szobor faragás 7.87 inch

Kína ősi díszítő amber élethű sárkány szobor faragás 7.87 inch

HUF 8194.00
HUF 11877.30
Áruk
A boltban

Kína ősi díszítő amber élethű sárkány szobor faragás 7.87 inch
méret
Ep-je : 20. cm * / 7.88 cm
Szélesség : 10. cm * / 3.94 hüvelyk Kép Színe kissé eltérhet miatt egy színkalibrációs az egyes monitor.
Rólunk :
Az összes elem van reklám, az a bolt.A cél az, hogy térjen vissza a boltba, vagy ajánljon minket!!
Egy tételek, amelyek az értékesítési minden formában eredeti valós elemeket. Az itt, egy termék gyűjteni, Meg van egy saját emberek collecte ezeket a dolgokat. jó, kézimunka; az elem teljesen mutat kreativitás szellem ragyogó kultúra. Ennek kifinomult formák, jellegzetes stílusa. Nagy művészet kincs! Ez egy nagyon finom kézműves. A faragás, a teszt tükröződik a magasztos pedig ügyesen képességeit. Mi collecte őket formában személyi gyűjtő. Van egy boltban kínában. Tehát, ha az ajánlat az elemeket, valamint fizetni. Küldünk, amint lehetséges.
SZÁLLÍTÁSI ÁTADÁSA
A fizetés után kapott, majd számított 1 - 2 munkanapon belül-szállítás. Mi megy át Kína Hong Kong Levegő csomagot, illetve E-mail Bao postán.Ez a legbiztonságosabb, leggyorsabb mail szolgáltatás Kínában.Hajó U. S. A 7-15 nap.Más ország szállítás általában 20-35 munkanapon belül .
Visszajelzés :
Igyekszünk, hogy minden tökéletes legyen. De a dolgok történnek néha. Bár, ha van valami baja van dolgunk, kérjük, tudassa velünk, mielőtt elhagyja minden visszajelzést! Szeretnénk, ha 100% satified egy megrendelést. Ha tetszik nekik, kérem, egy pillanatra, hogy hagyjon minket pozitív visszajelzést. A pozitív visszajelzések, illetve 5 csillagos minősítést az e Bay-en, hogy minket fogják értékelni.
Ügyfélszolgálat :
Kérjük, mondja el nekem, ha bármilyen kérdése van, mi köd válaszolni 24 órán belül. Mi megpróbáljuk a lehető legjobban szolgálni, ha a legjobb. kommunikáció.
Valamint szeretnénk hallani tőled, bármilyen javaslata, kérdése, és/vagy problémája.
Visszatérési Politika :
7 napos 100% pénz visszafizetési garancia abban az esetben.Egy teljes szállítási díjat fizetnek a vásárlók.
1) a tétel nem felel leírás pontosan :
a) talált nem leírt jelentős hibák,
b) talált eltérés a hatóság abban az esetben garantálom, hitelesség (dokumentált szakértői következtetés szükséges a visszatérítési folyamat);
2) nagy a kár bekövetkezett, a tranzit (van, hogy nem írja alá, majd fogadja el az elem)
Ha bármelyik alábbi körülmények esetén nem téríti meg a fizetés :
(1) a Vevő megváltozott a fejedben, vagy csak akarja, hogy visszatérjen egy tétel minden ok nélkül említette a pénzt vissza garancia;
(2) a Vevő kapott negatív véleményt elem egy hozzá nem értő forrás;
(3) Csomag visszatért hozzám postai úton-ez általában akkor történik, amikor egy nem nyújt magas levelezési cím : ebben az esetben küldök csomagot után ismét megerősítést címét.

Sok sikert, Boldog Ajánlattételi

Termékjellemzők

A téma:
Állat
Regionális Funkció:
Kína

Kapcsolódó termékek