• Friss
EPMAN 37mm MIKRO DIGITÁLIS ELSZÍVOTT LEVEGŐ/TÜZELŐANYAG ARÁNY MÉRŐ 3-4-6-8 HENGERES MOTOROK A FORD MUSTANG V8-AT 97-04 TK-DGT8109

EPMAN 37mm MIKRO DIGITÁLIS ELSZÍVOTT LEVEGŐ/TÜZELŐANYAG ARÁNY MÉRŐ 3-4-6-8 HENGERES MOTOROK A FORD MUSTANG V8-AT 97-04 TK-DGT8109

HUF 2313.90
Áruk
A boltban

EPMAN 37mm MIKRO DIGITÁLIS ELSZÍVOTT LEVEGŐ/TÜZELŐANYAG ARÁNY MÉRŐ 3-4-6-8 HENGERES MOTOROK A FORD MUSTANG V8-AT 97-04 TK-DGT8109 Új 2013-as, valamint egy exkluzív felmérni, hogy Epman Verseny Alkatrészek Olaszország..verhetetlen áron !!!
- 37mm Átmérőjű Műszer
- 2.75" x 2.00"
- Digitális LEVEGŐ / TÜZELŐANYAG ARÁNY MÉRŐ
- Füst Lencse
- Piros LED
- Univerzális Fér el az összes Importált vagy Hazai Autók
Szerelőkészlet, Hardver Tartalmazza
- Telepítési Útmutató
- Könnyű Telepítés Miniatűr Digitális, Elektronikus úton LEVEGŐ / ÜZEMANYAG ARÁNYT MÉRŐ Műszer a beépített dash-hegy, a gyönyörű Fekete Annodised test !
Epman Verseny Alkatrészek Olaszország kínál, itt ez a vadonatúj, exkluzív körű Miniatűr Digitális Elektronikus műszerek - a műszerek annyira egyszerű, hogy illeszkedjen..valaki tud telepíteni őket !
Egyszerű telepítés - néhány percet vesz igénybe... Mindent tartalmazza a készlet.
Minden mérő ebben a sorozatban (van 8 különböző típusok) vagy az azonos fizikai méret - 70 mm hosszú, könnyen olvasható, a 37 mm-es átmérőjű digitális kijelző (nappal vagy éjszaka). Súlya körülbelül 100 gramm csak !!
Ez az izgalmas, új 2013-as szelvény sorozatban szerepelt egy nagyon szép, könnyű, Fekete Annodised tuskó Alumínium test , teljes szerves méteres mount ragadós szerelés pad meg a csavarokat - rögzíthető a műszerfalra, vagy a tető, vagy a pillér - azt, hogy kicsi !
Ez a gyönyörű, új műszer tartomány ultra kisméretű, könnyű, ideális a korlátozott hely alkalmazások, vagy a felhasználók számára, akik szeretnének minimális súly - felajánlotta, verhetetlen áron sehol.
A műszerek is vízálló ,így ideális a hajó használata, Motorsport használja,kövesse Nyomon a Nap autók, Kit Autók stb, vagy a járművek nem, generátor, mivel azok használata csak milli amper áram.
Van egy teljes egyezés sorozat, 8 különböző verzióit ugyanaz a szelvény rendelkezésre máshol az E Bay bolt, üzletek állnak rendelkezésre, több szelvény vásárlások.
Digitális Voltmérő
Digitális Víz Hőmérséklet
Digitális Olaj Hőmérséklete
Digitális Olajnyomás
Digitális Fordulatszámmérő (Rev Számláló)
Digitális Porszívó
Digitális LEVEGŐ / TÜZELŐANYAG ARÁNY MÉRŐ
Digitális Turbo Boost (Bár a kijelző) Minden darab teljesen Új, eltérő rendelkezés hiányában a lista. Eladjuk DIY (Csináld Magad) Elemek, néhány kivételtől eltekintve. Nem vállalunk felelősséget a tanítás ön hogyan kell telepíteni. Szakmai telepítés erősen ajánlott

Termékjellemzők

Bankközi Rész Száma:
LEVEGŐ / ÜZEMANYAG ARÁNYT MÉRŐ MŰSZER
Mustang-Év:
1997
Ország/Régió Gyártása:
Guangdong, Kína(kontinens)
Elem Súlya:
0.5
Ford Modell:
Mustang
Elem Magasság:
00
Anyag Típusa:
PVC
A Többi Rész Száma:
37mm Kompakt Mikro Digitális Füstölt Objektív Mérőeszköz
A Jármű Márka/Modell:
Ford
Gyártó Cikkszám:
TK-DGT8109
Különleges Funkciók:
Univerzális
Márka Név:
EPMAN
Elhelyezése a Járművön:
ELÜLSŐ
Elem Szélessége:
00
Elem Hossza:
00
Elem neve :
Auto Autó Üzemanyag Arányt Mérő
Típus:
Tüzelőanyag Arány Mérő
Garancia:
Igen
Led színe:
Piros
Méret:
37mm
Type2:
Füst Lencse
szín:
Fekete
Felület:
NORMÁLIS AUTÓ ESZKÖZÖK AUTÓ MÉTER
Rész:
37mm MIKRO DIGITÁLIS MÉRŐMŰSZER
Alkalmazható:
Alkalmas UNIVERSAL3-4-6-8 HENGERES MOTOROK

Kapcsolódó termékek